Кирил Петков, ПП, не е гледал  и няма представа какво

...
Кирил Петков, ПП, не е гледал  и няма представа какво
Коментари Харесай

Кирил Петков иска темпо от Борисов за ротацията

Кирил Петков, Политическа партия, не е гледал  и няма визия какво оферират от ГЕРБ като съглашение. Затова и нито приема, нито отхвърля нещо. Изказването си Петков направи от името на всички водачи в ПП/ДБ, които стояха зад гълба му, само че останаха безмълвни.

Във всеки случай Кирил Петков съобщи, че няма време да се играят театри и да се вършат медийни изяви повече . Моментът на ротацията идва и учен Денков ще си подаде оставката на 6 март . "... единственото, което разбрах е, че щяло да отнеме 10 дни да показа тяхната версия на документа. Според мен е доста значимо да работим по-бързо. Бих призовал ГЕРБ да работят по-бързо, по-старателно , тъй че да имаме опцията да работим дружно още през този уикенд. "

Кирил Петков обаче уточни и че оценката за работата на министрите от страна на акад. Денков е подготвена от един месец, а към момента не е разисквана с Мария Габриел, а и с Бойко Борисов. И преди няколко дни Петков му написал SMS с предизвестието, че би трябвало да се работи в периоди. 
 Николай Денков загатна: Ротация ще има
Николай Денков загатна: Ротация ще има

Вече е подготвен с оценката на министрите

Посочи обаче и друго, на което и акцентира - че даже не и министрите, на които Борисов толкоз държи, са значимите , а акцентът би трябвало да падне върху регулаторите и избори - Комисия за защита на конкуренцията, Висш съдебен съвет, службите . " За тях никой не гласоподава, хората не гласоподават за тях, а ги получават за 5 години, а точно те дефинират живота на хората.

По думите на Петков - не би трябвало да се отвлича тематиката с разнообразни ходове по какъв начин да се разпределят министрите . " Нека не си играем на спектакъл, а да седнем и да решим действителните проблеми на хората. Нямаме ли явен отговор за регулаторите за Висш съдебен съвет, диалозите за министри са непотребни ", бе безапелационен Петков.

Той отхвърли да разяснява поръчката на Борисов за съразмерно, съгласно броя депутати, систематизиране на министерските кресла. Коментира обаче рецензиите от страна на ГЕРБ на министрите за техните пътувания - къде да търси министърът на туризма още туристи, по дребните обитаеми места в България, или да вземем за пример министърът на стопанската система да търси в България непознати вложения. Именно в този звук, Кирил Петков отхвърли да влиза. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР